Möjlighet till att arbeta hos oss

Välkommen till Lingbygdens friskola!

Vill du tillsammans med duktiga medarbetare göra skillnad och utveckla verksamheten vidare? Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Vi tar vara på landsbygdens fördelar, nära till naturen, lugn och en god miljö för inlärning. Vi vill vara både banbrytande pedagogiskt och förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, idrott och hälsa.

Friskolan bedriver verksamhet för nästan 90 barn. Förskolan delar vi i två avdelningar med totalt ca 35 barn och på skolan finns ca 50 elever samt fritidshem. Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening verksamheten utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning.

Just nu söker vi:

Lärare med inriktning mot grundskolans tidigare år, 100%, tillsvidare.

Friskolan bedriver verksamhet för nästan 90 barn. I förskolan finns drygt 35 barn inskrivna och på skolan ca 50. En ekonomisk förening äger och driver skolan utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning.

Vi tar vara på landsbygdens fördelar, nära till naturen, långsamt växande och en god miljö för inlärning. Vi vill vara både banbrytande pedagogiskt och förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, idrott och hälsa.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara en del av våra sammansvetsade arbetslag och får arbeta på en friskola, med en öppen atmosfär och ett temainriktat arbetssätt. Ditt engagemang stimulerar våra barn/elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper. Du tar ansvar, även för helheten, och är en god medspelare.

Kvalifikationer:

Lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år. Vi prioriterar sökande som har behörighet i Engelska. Har du dessutom Bild eller Mu är det en merit. Vi kombinerar tjänsten efter dig!

Om du är ny eller har liten erfarenhet erbjuder vi handledning av våra kompetenta lärare.

Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.

Tillträde:

15 augusti 2018 eller efter överenskommelse

Ansökan med personligt brev och CV skickas till Lingbygdens friskola, Sommarsätevägen 2, 341 91 LJUNGBY eller på mail till helen.rosenqvist@lingbygdensfriskola.se

Upplysningar: Vik rektor Helen Rosenqvist tel 070/64 48 576 eller styrelsen Ann-Christine Johansson tel 070/20 21 346. Titta gärna på vår hemsida www.lingbygdensfriskola.se, eller på Facebook.

Vi tillämpar successiv rekrytering, så skicka gärna din ansökan så snabbt som möjligt.

Just nu söker vi:

1.Förskollärare, 100%, tillsvidareanställning, förskoleklass och/eller förskola

2.Förskollärare/Barnskötare, 50-100%, vikariat

Friskolan bedriver verksamhet för nästan 90 barn. Kommande förskoleklass har 8 barn. Förskolan har totalt drygt 35 barn och på skolan finns ca 50 elever. Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening verksamheten utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara en del av våra framtidsinriktade arbetslag och får arbeta på en friskola, med en öppen atmosfär och ett temainriktat arbetssätt. Ditt engagemang stimulerar våra barn/elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper. Du tar ansvar, även för helheten, och är en god medspelare.

Tillträde:

13 augusti 2018 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 9 juli 2018.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till Lingbygdens friskola, Sommarsätevägen 2, 341 91 LJUNGBY eller på mail till: helen.rosenqvist@lingbygdensfriskola.se

Upplysningar: Rektor Helen Rosenqvist tel 076-3042091

Övriga tjänster:

• Vi söker rastvakter/rastfaddrar till vår skola. För information/intresseanmälan kontakta vår rektor, Tel: 0372-161 35

rektor@lingbygdensfriskola.se

• Intresserad av att jobba hos oss? Tveka inte att kontakta oss,

rektor@lingbygdenfriskola.se