Möjlighet till att arbeta hos oss

Vill du tillsammans med duktiga kollegor utveckla verksamheten vidare?

Vi växer och har rekordmånga barn i förskolan.

Just nu söker vi:

1.Förskollärare/barnskötare, 100%, tillsvidareanställning

2.Barnskötare, 50-100%, vikariat

Vi tar vara på landsbygdens fördelar, nära till naturen, långsamt växande och en god miljö för inlärning. Vi vill vara både banbrytande pedagogiskt och förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, idrott och hälsa.

Friskolan bedriver verksamhet för nästan 90 barn. Förskolan delar vi i två avdelningar med totalt ca 35 barn och på skolan finns ca 50 elever. Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening verksamheten utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara en del av våra sammansvetsade arbetslag och får arbeta på en friskola, med en öppen atmosfär och ett temainriktat arbetssätt. Ditt engagemang stimulerar våra barn/elever till kreativitet, motivation och ökade kunskaper. Du tar ansvar, även för helheten, och är en god medspelare.

Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att påverka, utvecklas och göra skillnad.

Tillträde:

27 november 2017 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 oktober 2017.

Ansökan med personligt brev och CV skickas

Lingbygdens friskola

Sommarsätevägen 2

341 91 LJUNGBY

eller på mail till: ann-christine@johansson4.lby.se

Upplysningar: Ann-Christine Johansson, tel mobil 070-202 13 46.

Besök oss gärna på Facebook.

Vi tillämpar successiv rekrytering, så skicka gärna din ansökan så snabbt som möjligt.

• Vi söker rastvakter/rastfaddrar till vår skola. För information/intresseanmälan kontakta vår rektor, Tel: 0372-161 35

rektor@lingbygdensfriskola.se

• Intresserad av att jobba hos oss? Tveka inte att kontakta oss,

rektor@lingbygdenfriskola.se