Möjlighet till att arbeta hos oss

Välkommen till Lingbygdens friskola!

Vill du tillsammans med duktiga medarbetare göra skillnad och utveckla verksamheten vidare? Vi arbetar tillsammans och är övertygade om att alla människor vill och kan lära.

Vi tar vara på landsbygdens fördelar, nära till naturen, lugn och en god miljö för inlärning. Vi vill vara både banbrytande pedagogiskt och förverkliga vår profil med utomhuspedagogik, idrott och hälsa.

Friskolan bedriver verksamhet för nästan 90 barn. Förskolan delar vi i två avdelningar med totalt ca 35 barn och på skolan finns ca 50 elever samt fritidshem. Sedan 2011 äger och driver en ekonomisk förening verksamheten utan vinstintresse. Ekonomin är stabil och verksamheten får mycket uppskattning.

Just nu söker vi:

Rektor tillika förskolechef, 75-100%, tillsvidare

Vi söker dig med ett tydligt och empatiskt ledarskap. En ledare som har förmågan att se sina medarbetares styrkor och tillvarata dem, som vågar lyssna, släppa in och delegera men som tar de svåra besluten när så behövs. Du brinner för barns utveckling och vill arbeta på en liten familjär förskola/skola. Du håller dig à jour med forskning och utveckling inom skolans värld och månar om barnens och personalens arbetsmiljö.

Kvalifikationer:

Du har en relevant pedagogisk högskoleexamen och vi ser gärna att du har påbörjat eller avslutat den statliga rektorsutbildningen. Om du har drivit utvecklingsarbete med fokus på barns/elevers lärande och kunskapsutveckling är det meriterande.

Arbetsuppgifter:

Rektorsrollen innebär att du utifrån styrdokument och myndighetskrav leder, driver, utvärderar och fortsätter att utveckla Lingbygdens friskola mot uppsatta mål. Du ansvarar för verksamheten, personal, ekonomiska ramar och resultat. Du rapporterar till styrelsen.

Tillträde:

Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 31 maj 2018

Ansökan med personligt brev och CV skickas till Lingbygdens friskola, Sommarsätevägen 2, 341 91 LJUNGBY eller på mail till: ann-christine@johansson4.lby.se

Upplysningar: Styrelsens ordförande Martin Kraft, tel mobil 072-585 56 30.

Vi tillämpar successiv rekrytering, så skicka gärna din ansökan så snabbt som möjligt.

Övriga tjänster:

• Vi söker rastvakter/rastfaddrar till vår skola. För information/intresseanmälan kontakta vår rektor, Tel: 0372-161 35

rektor@lingbygdensfriskola.se

• Intresserad av att jobba hos oss? Tveka inte att kontakta oss,

rektor@lingbygdenfriskola.se